Centrum Tigers vs Oppsal

Centrum Tigers vs OppsalCentrum TigersOppsal

🏀 2023-03-08 – BLNO

 

Centrum Tigers vs Oppsal kampsniktitt

Kampen mellom Centrum Tigers og Oppsal som spilles i BLNO starter kl. 18:00 GMT den 2023-03-08. Hjemmelaget kommer med 11 seire i de siste 28 spilte kampene, mens Oppsal har en vinnerprosent på 0.250 fra de siste 28 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Centrum Tigers med 1 seire hjemme, mens Oppsal har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Centrum Tigers en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.3 poeng, mens Oppsal har en gjennomsnittlig poengforskjell på -14.8 poeng:

  • Centrum Tigers: 72.6 gjennomsnittspoeng for, 72.9 gjennomsnittspoeng imot
  • Oppsal: 70.8 gjennomsnittspoeng for, 85.6 gjennomsnittspoeng imot

Centrum Tigers vs Oppsal H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Centrum Tigers og Oppsal:

Dato Resultat
2023-01-25 Oppsal 57 – 63 Centrum Tigers
2022-11-19 Centrum Tigers 66 – 58 Oppsal
n/a n/a
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Centrum Tigers og Oppsal, med gjeldende lagform og plasseringer.

Centrum Tigers vs Oppsal Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Centrum Tigers og Oppsal, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Centrum Tigers vs Oppsal Spilltips

Vårt tips for kampen Centrum Tigers vs Oppsal, som spilles i BLNO den 2023-03-08, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Centrum Tigers vs Oppsal Spilltips

Vårt tips for kampen Centrum Tigers vs Oppsal, som spilles i BLNO den 2023-03-08, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Centrum Tigers vs Oppsal?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Centrum Tigers og Oppsal, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Centrum Tigers vs Oppsal?

Publisert i BLNO Merket med: ,