Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano

Zalgiris Kaunas vs Olimpia MilanoZalgiris KaunasOlimpia Milano

🏀 2024-03-28 – Euroleague

 

Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Zalgiris Kaunas og Olimpia Milano, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano Spilltips

Vårt tips for kampen Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano, som spilles i Euroleague den 2024-03-28, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano Spilltips

Vårt tips for kampen Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano, som spilles i Euroleague den 2024-03-28, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Zalgiris Kaunas og Olimpia Milano, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano kampsniktitt

Kampen mellom Zalgiris Kaunas og Olimpia Milano som spilles i Euroleague starter kl. 18:00 GMT den 2024-03-28. Hjemmelaget kommer med 20 seire i de siste 22 spilte kampene, mens Olimpia Milano har en vinnerprosent på 0.667 fra de siste 24 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Zalgiris Kaunas med 1 seire hjemme, mens Olimpia Milano har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Zalgiris Kaunas en gjennomsnittlig poengforskjell på 12.7 poeng, mens Olimpia Milano har en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.7 poeng:

  • Zalgiris Kaunas: 85.3 gjennomsnittspoeng for, 72.6 gjennomsnittspoeng imot
  • Olimpia Milano: 79.3 gjennomsnittspoeng for, 73.6 gjennomsnittspoeng imot

Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Zalgiris Kaunas og Olimpia Milano:

Dato Resultat
2023-11-30 Olimpia Milano 70 – 83 Zalgiris Kaunas
2023-01-13 Olimpia Milano 61 – 66 Zalgiris Kaunas
2022-11-18 Zalgiris Kaunas 71 – 62 Olimpia Milano
2022-02-08 Zalgiris Kaunas 70 – 74 Olimpia Milano

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Zalgiris Kaunas og Olimpia Milano, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Zalgiris Kaunas vs Olimpia Milano?