Värnamo vs Mjällby

Värnamo vs MjällbyVärnamoMjällby

⚽ 2024-06-02 – Allsvenskan

 

Värnamo vs Mjällby Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Värnamo vs Mjällby Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Värnamo - Mjällby den 2024-06-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Värnamo vs Mjällby Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Värnamo - Mjällby den 2024-06-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Värnamo vs Mjällby?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Värnamo og Mjällby, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Värnamo vs Mjällby kampsniktitt

Kampen mellom Värnamo og Mjällby spilles 2024-06-02. Denne Allsvenskan-kampen starter 14:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager A. Mravac har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Mjällby har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Värnamo og Mjällby, har Värnamo 1 seire hjemme mens Mjällby har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Värnamo: n/a
  • for Mjällby: n/a

Värnamo vs Mjällby H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Värnamo og Mjällby:

Dato Resultat
2023-10-01 Mjällby 2 – 3 Värnamo
2023-04-10 Värnamo 0 – 1 Mjällby
2022-10-03 Värnamo 2 – 1 Mjällby
2022-05-14 Mjällby 1 – 1 Värnamo

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Värnamo – Mjällby.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Värnamo vs Mjällby?