Tromsø vs Lillestrøm

Tromsø vs LillestrømTromsøLillestrøm

⚽ 2024-06-02 – Eliteserien

 

Tromsø vs Lillestrøm Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Tromsø vs Lillestrøm Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Tromsø - Lillestrøm den 2024-06-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Tromsø vs Lillestrøm Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Tromsø - Lillestrøm den 2024-06-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Tromsø vs Lillestrøm?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Tromsø og Lillestrøm, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Tromsø vs Lillestrøm kampsniktitt

Kampen mellom Tromsø og Lillestrøm spilles 2024-06-02. Denne Eliteserien-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Vik har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Lillestrøm har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Tromsø og Lillestrøm, har Tromsø 1 seire hjemme mens Lillestrøm har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Tromsø: n/a
  • for Lillestrøm: n/a

Tromsø vs Lillestrøm H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Tromsø og Lillestrøm:

Dato Resultat
2023-08-06 Tromsø 3 – 1 Lillestrøm
2023-07-02 Lillestrøm 0 – 1 Tromsø
2023-03-19 Tromsø 2 – 3 Lillestrøm
2022-08-07 Lillestrøm 1 – 1 Tromsø

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Tromsø – Lillestrøm.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Tromsø vs Lillestrøm?