Torino vs Monza

Torino vs MonzaTorinoMonza

⚽ 2024-03-30 – Serie A

 

Torino vs Monza Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Torino vs Monza Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Torino - Monza den 2024-03-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Torino vs Monza Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Torino - Monza den 2024-03-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Torino vs Monza?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Torino og Monza, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Torino vs Monza kampsniktitt

Kampen mellom Torino og Monza spilles 2024-03-30. Denne Serie A-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager I. Juric har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Monza har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Torino og Monza, har Torino 0 seire hjemme mens Monza har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Torino: n/a
  • for Monza: n/a

Torino vs Monza H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Torino og Monza:

Dato Resultat
2023-05-07 Torino 1 – 1 Monza
2022-08-13 Monza 1 – 2 Torino
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Torino – Monza.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Torino vs Monza?