Stuttgart vs Eintracht Frankfurt

Stuttgart vs Eintracht FrankfurtStuttgartEintracht Frankfurt

⚽ 2024-04-13 – Bundesliga

 

Stuttgart vs Eintracht Frankfurt Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Stuttgart vs Eintracht Frankfurt Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Stuttgart - Eintracht Frankfurt den 2024-04-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Stuttgart vs Eintracht Frankfurt Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Stuttgart - Eintracht Frankfurt den 2024-04-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Stuttgart vs Eintracht Frankfurt?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Stuttgart og Eintracht Frankfurt, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Stuttgart vs Eintracht Frankfurt kampsniktitt

Kampen mellom Stuttgart og Eintracht Frankfurt spilles 2024-04-13. Denne Bundesliga-kampen starter 16:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Hoeneß har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Eintracht Frankfurt har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Stuttgart og Eintracht Frankfurt, har Stuttgart 0 seire hjemme mens Eintracht Frankfurt har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Stuttgart: S. Guirassy(1.09 goals/match);
  • for Eintracht Frankfurt: n/a

Stuttgart vs Eintracht Frankfurt H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Stuttgart og Eintracht Frankfurt:

Dato Resultat
2023-11-25 Eintracht Frankfurt 1 – 2 Stuttgart
2023-05-03 Stuttgart 2 – 3 Eintracht Frankfurt
2023-03-11 Eintracht Frankfurt 1 – 1 Stuttgart
2022-09-17 Stuttgart 1 – 3 Eintracht Frankfurt

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Stuttgart – Eintracht Frankfurt.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Stuttgart vs Eintracht Frankfurt?