Sirius vs Halmstad

Sirius vs HalmstadSiriusHalmstad

⚽ 2024-04-01 – Allsvenskan

 

Sirius vs Halmstad Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Sirius vs Halmstad Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Sirius - Halmstad den 2024-04-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Sirius vs Halmstad Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Sirius - Halmstad den 2024-04-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Sirius vs Halmstad?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Sirius og Halmstad, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Sirius vs Halmstad kampsniktitt

Kampen mellom Sirius og Halmstad spilles 2024-04-01. Denne Allsvenskan-kampen starter 12:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager C. Mattiasson har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Halmstad har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Sirius og Halmstad, har Sirius 1 seire hjemme mens Halmstad har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Sirius: n/a
  • for Halmstad: n/a

Sirius vs Halmstad H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Sirius og Halmstad:

Dato Resultat
2023-09-02 Halmstad 2 – 1 Sirius
2023-05-21 Sirius 1 – 2 Halmstad
2021-09-27 Halmstad 1 – 1 Sirius
2021-04-18 Sirius 1 – 0 Halmstad

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Sirius – Halmstad.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sirius vs Halmstad?