Sevilla vs Barcelona

Sevilla vs BarcelonaSevillaBarcelona

⚽ 2024-05-26 – La Liga

 

Sevilla vs Barcelona Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Sevilla vs Barcelona Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Sevilla - Barcelona den 2024-05-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Sevilla vs Barcelona Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Sevilla - Barcelona den 2024-05-26 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Sevilla vs Barcelona?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Sevilla og Barcelona, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Sevilla vs Barcelona kampsniktitt

Kampen mellom Sevilla og Barcelona spilles 2024-05-26. Denne La Liga-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Quique Sánchez Flores har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Barcelona har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Sevilla og Barcelona, har Sevilla 0 seire hjemme mens Barcelona har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Sevilla: n/a
  • for Barcelona: n/a

Sevilla vs Barcelona H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Sevilla og Barcelona:

Dato Resultat
2023-09-29 Barcelona 1 – 0 Sevilla
2023-02-05 Barcelona 3 – 0 Sevilla
2022-09-03 Sevilla 0 – 3 Barcelona
2022-04-03 Barcelona 1 – 0 Sevilla

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Sevilla – Barcelona.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sevilla vs Barcelona?