Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers

Sacramento Kings vs Portland Trail BlazersSacramento KingsPortland Trail Blazers

🏀 2024-04-14 – NBA

 

Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Sacramento Kings og Portland Trail Blazers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers Spilltips

Vårt tips for kampen Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers, som spilles i NBA den 2024-04-14, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers Spilltips

Vårt tips for kampen Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers, som spilles i NBA den 2024-04-14, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Sacramento Kings og Portland Trail Blazers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers kampsniktitt

Kampen mellom Sacramento Kings og Portland Trail Blazers som spilles i NBA starter kl. 20:30 GMT den 2024-04-14. Hjemmelaget kommer med 45 seire i de siste 81 spilte kampene, mens Portland Trail Blazers har en vinnerprosent på 0.259 fra de siste 81 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Sacramento Kings med 1 seire hjemme, mens Portland Trail Blazers har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Sacramento Kings en gjennomsnittlig poengforskjell på 1.3 poeng, mens Portland Trail Blazers har en gjennomsnittlig poengforskjell på -8.6 poeng:

  • Sacramento Kings: 116.5 gjennomsnittspoeng for, 115.2 gjennomsnittspoeng imot
  • Portland Trail Blazers: 106.7 gjennomsnittspoeng for, 115.3 gjennomsnittspoeng imot

Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Sacramento Kings og Portland Trail Blazers:

Dato Resultat
2023-12-27 Portland Trail Blazers 130 – 113 Sacramento Kings
2023-11-09 Sacramento Kings 121 – 118 Portland Trail Blazers
2023-04-01 Portland Trail Blazers 114 – 138 Sacramento Kings
2023-03-30 Portland Trail Blazers 80 – 120 Sacramento Kings

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Sacramento Kings og Portland Trail Blazers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sacramento Kings vs Portland Trail Blazers?