Rosenborg vs Fredrikstad

Rosenborg vs FredrikstadRosenborgFredrikstad

⚽ 2024-06-02 – Eliteserien

 

Rosenborg vs Fredrikstad Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Rosenborg vs Fredrikstad Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Rosenborg - Fredrikstad den 2024-06-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Rosenborg vs Fredrikstad Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Rosenborg - Fredrikstad den 2024-06-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Rosenborg vs Fredrikstad?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Rosenborg og Fredrikstad, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Rosenborg vs Fredrikstad kampsniktitt

Kampen mellom Rosenborg og Fredrikstad spilles 2024-06-02. Denne Eliteserien-kampen starter 17:15 GMT. Hjemmelaget ledet av manager A. Johansson har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Fredrikstad har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Rosenborg og Fredrikstad, har Rosenborg 0 seire hjemme mens Fredrikstad har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Rosenborg: n/a
  • for Fredrikstad: n/a

Rosenborg vs Fredrikstad H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Rosenborg og Fredrikstad:

Dato Resultat
2024-05-01 Fredrikstad 1 – 0 Rosenborg
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Rosenborg – Fredrikstad.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Rosenborg vs Fredrikstad?