Real Sociedad vs Valencia

Real Sociedad vs ValenciaReal SociedadValencia

⚽ 2024-05-16 – La Liga

 

Real Sociedad vs Valencia Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Real Sociedad vs Valencia Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Real Sociedad - Valencia den 2024-05-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Real Sociedad vs Valencia Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Real Sociedad - Valencia den 2024-05-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Real Sociedad vs Valencia?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Real Sociedad og Valencia, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Real Sociedad vs Valencia kampsniktitt

Kampen mellom Real Sociedad og Valencia spilles 2024-05-16. Denne La Liga-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Imanol Alguacil har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Valencia har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Real Sociedad og Valencia, har Real Sociedad 0 seire hjemme mens Valencia har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Real Sociedad: n/a
  • for Valencia: n/a

Real Sociedad vs Valencia H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Real Sociedad og Valencia:

Dato Resultat
2023-09-27 Valencia 0 – 1 Real Sociedad
2023-02-25 Valencia 1 – 0 Real Sociedad
2022-11-06 Real Sociedad 1 – 1 Valencia
2022-02-06 Valencia 0 – 0 Real Sociedad

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Real Sociedad – Valencia.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Real Sociedad vs Valencia?