RB Leipzig vs Werder Bremen

RB Leipzig vs Werder BremenRB LeipzigWerder Bremen

⚽ 2024-05-11 – Bundesliga

 

RB Leipzig vs Werder Bremen Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

RB Leipzig vs Werder Bremen Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen RB Leipzig - Werder Bremen den 2024-05-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

RB Leipzig vs Werder Bremen Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen RB Leipzig - Werder Bremen den 2024-05-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på RB Leipzig vs Werder Bremen?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom RB Leipzig og Werder Bremen, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

RB Leipzig vs Werder Bremen kampsniktitt

Kampen mellom RB Leipzig og Werder Bremen spilles 2024-05-11. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Rose har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Werder Bremen har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom RB Leipzig og Werder Bremen, har RB Leipzig 1 seire hjemme mens Werder Bremen har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for RB Leipzig: n/a
  • for Werder Bremen: n/a

RB Leipzig vs Werder Bremen H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom RB Leipzig og Werder Bremen:

Dato Resultat
2023-12-19 Werder Bremen 1 – 1 RB Leipzig
2023-05-14 RB Leipzig 2 – 1 Werder Bremen
2022-11-12 Werder Bremen 1 – 2 RB Leipzig
2021-04-30 Werder Bremen 1 – 2 RB Leipzig

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for RB Leipzig – Werder Bremen.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom RB Leipzig vs Werder Bremen?