Norrköping vs Hammarby

Norrköping vs HammarbyNorrköpingHammarby

⚽ 2024-05-12 – Allsvenskan

 

Norrköping vs Hammarby Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Norrköping vs Hammarby Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Norrköping - Hammarby den 2024-05-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Norrköping vs Hammarby Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Norrköping - Hammarby den 2024-05-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Norrköping vs Hammarby?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Norrköping og Hammarby, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Norrköping vs Hammarby kampsniktitt

Kampen mellom Norrköping og Hammarby spilles 2024-05-12. Denne Allsvenskan-kampen starter 12:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager A. Alm har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Hammarby har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Norrköping og Hammarby, har Norrköping 2 seire hjemme mens Hammarby har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Norrköping: n/a
  • for Hammarby: n/a

Norrköping vs Hammarby H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Norrköping og Hammarby:

Dato Resultat
2023-07-30 Hammarby 2 – 1 Norrköping
2023-05-04 Norrköping 2 – 0 Hammarby
2022-09-05 Norrköping 4 – 1 Hammarby
2022-05-22 Hammarby 3 – 0 Norrköping

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Norrköping – Hammarby.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Norrköping vs Hammarby?