Nordsjælland vs Randers

Nordsjælland vs RandersNordsjællandRanders

⚽ 2024-03-17 – Superliga

 

Nordsjælland vs Randers Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Nordsjælland vs Randers Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Nordsjælland - Randers den 2024-03-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Nordsjælland vs Randers Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Nordsjælland - Randers den 2024-03-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Nordsjælland vs Randers?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Nordsjælland og Randers, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Nordsjælland vs Randers kampsniktitt

Kampen mellom Nordsjælland og Randers spilles 2024-03-17. Denne Superliga-kampen starter 16:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Thorup har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Randers har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Nordsjælland og Randers, har Nordsjælland 1 seire hjemme mens Randers har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Nordsjælland: E. Nuamah(1.25 goals/match);
  • for Randers: n/a

Nordsjælland vs Randers H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Nordsjælland og Randers:

Dato Resultat
2023-08-13 Randers 0 – 5 Nordsjælland
2023-05-22 Nordsjælland 3 – 1 Randers
2023-04-17 Randers 1 – 1 Nordsjælland
2022-10-23 Randers 0 – 2 Nordsjælland

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Nordsjælland – Randers.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Nordsjælland vs Randers?