Newcastle United vs Brighton & Hove Albion

Newcastle United vs Brighton & Hove AlbionNewcastle UnitedBrighton & Hove Albion

⚽ 2024-05-11 – Premier League

 

Newcastle United vs Brighton & Hove Albion Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Newcastle United vs Brighton & Hove Albion Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Newcastle United - Brighton & Hove Albion den 2024-05-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Newcastle United vs Brighton & Hove Albion Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Newcastle United - Brighton & Hove Albion den 2024-05-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Newcastle United vs Brighton & Hove Albion?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Newcastle United og Brighton & Hove Albion, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Newcastle United vs Brighton & Hove Albion kampsniktitt

Kampen mellom Newcastle United og Brighton & Hove Albion spilles 2024-05-11. Denne Premier League-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager E. Howe har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Brighton & Hove Albion har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Newcastle United og Brighton & Hove Albion, har Newcastle United 2 seire hjemme mens Brighton & Hove Albion har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Newcastle United: n/a
  • for Brighton & Hove Albion: n/a

Newcastle United vs Brighton & Hove Albion H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Newcastle United og Brighton & Hove Albion:

Dato Resultat
2023-09-02 Brighton & Hove Albion 3 – 1 Newcastle United
2023-05-18 Newcastle United 4 – 1 Brighton & Hove Albion
2022-08-13 Brighton & Hove Albion 0 – 0 Newcastle United
2022-03-05 Newcastle United 2 – 1 Brighton & Hove Albion

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Newcastle United – Brighton & Hove Albion.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Newcastle United vs Brighton & Hove Albion?