Mjällby vs Brommapojkarna

Mjällby vs BrommapojkarnaMjällbyBrommapojkarna

⚽ 2024-05-04 – Allsvenskan

 

Mjällby vs Brommapojkarna Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Mjällby vs Brommapojkarna Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Mjällby - Brommapojkarna den 2024-05-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Mjällby vs Brommapojkarna Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Mjällby - Brommapojkarna den 2024-05-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Mjällby vs Brommapojkarna?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Mjällby og Brommapojkarna, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Mjällby vs Brommapojkarna kampsniktitt

Kampen mellom Mjällby og Brommapojkarna spilles 2024-05-04. Denne Allsvenskan-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager A. Torstensson har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Brommapojkarna har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Mjällby og Brommapojkarna, har Mjällby 0 seire hjemme mens Brommapojkarna har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Mjällby: n/a
  • for Brommapojkarna: A. Jakobsen(1 goals/match);

Mjällby vs Brommapojkarna H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Mjällby og Brommapojkarna:

Dato Resultat
2023-11-05 Mjällby 1 – 2 Brommapojkarna
2023-04-24 Brommapojkarna 2 – 0 Mjällby
2019-09-22 Mjällby 0 – 2 Brommapojkarna
2019-06-08 Brommapojkarna 1 – 1 Mjällby

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Mjällby – Brommapojkarna.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Mjällby vs Brommapojkarna?