Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks

Minnesota Timberwolves vs Dallas MavericksMinnesota TimberwolvesDallas Mavericks

🏀 2024-02-01 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks kampsniktitt

Kampen mellom Minnesota Timberwolves og Dallas Mavericks som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2024-02-01. Hjemmelaget kommer med 33 seire i de siste 47 spilte kampene, mens Dallas Mavericks har en vinnerprosent på 0.553 fra de siste 47 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Minnesota Timberwolves med 1 seire hjemme, mens Dallas Mavericks har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Minnesota Timberwolves en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.5 poeng, mens Dallas Mavericks har en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.3 poeng:

  • Minnesota Timberwolves: 112.9 gjennomsnittspoeng for, 107.4 gjennomsnittspoeng imot
  • Dallas Mavericks: 118.9 gjennomsnittspoeng for, 118.6 gjennomsnittspoeng imot

Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Minnesota Timberwolves og Dallas Mavericks:

Dato Resultat
2024-01-08 Dallas Mavericks 115 – 108 Minnesota Timberwolves
2023-12-29 Minnesota Timberwolves 118 – 110 Dallas Mavericks
2023-12-15 Dallas Mavericks 101 – 119 Minnesota Timberwolves
2023-10-07 Dallas Mavericks 96 – 104 Minnesota Timberwolves

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Minnesota Timberwolves og Dallas Mavericks, med gjeldende lagform og plasseringer.

Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Minnesota Timberwolves og Dallas Mavericks, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks, som spilles i NBA den 2024-02-01, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks, som spilles i NBA den 2024-02-01, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Minnesota Timberwolves og Dallas Mavericks, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks?