Minnesota Timberwolves vs Atlanta Hawks

Minnesota Timberwolves vs Atlanta HawksMinnesota TimberwolvesAtlanta Hawks

🏀 2024-04-13 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Atlanta Hawks Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Minnesota Timberwolves og Atlanta Hawks, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Minnesota Timberwolves vs Atlanta Hawks Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs Atlanta Hawks, som spilles i NBA den 2024-04-13, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Minnesota Timberwolves vs Atlanta Hawks Spilltips

Vårt tips for kampen Minnesota Timberwolves vs Atlanta Hawks, som spilles i NBA den 2024-04-13, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Minnesota Timberwolves vs Atlanta Hawks?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Minnesota Timberwolves og Atlanta Hawks, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Minnesota Timberwolves vs Atlanta Hawks kampsniktitt

Kampen mellom Minnesota Timberwolves og Atlanta Hawks som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2024-04-13. Hjemmelaget kommer med 55 seire i de siste 80 spilte kampene, mens Atlanta Hawks har en vinnerprosent på 0.45 fra de siste 80 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Minnesota Timberwolves med 1 seire hjemme, mens Atlanta Hawks har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Minnesota Timberwolves en gjennomsnittlig poengforskjell på 6.8 poeng, mens Atlanta Hawks har en gjennomsnittlig poengforskjell på -1.7 poeng:

  • Minnesota Timberwolves: 113.1 gjennomsnittspoeng for, 106.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Atlanta Hawks: 118.5 gjennomsnittspoeng for, 120.2 gjennomsnittspoeng imot

Minnesota Timberwolves vs Atlanta Hawks H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Minnesota Timberwolves og Atlanta Hawks:

Dato Resultat
2023-10-31 Atlanta Hawks 127 – 113 Minnesota Timberwolves
2023-07-12 Atlanta Hawks 99 – 93 Minnesota Timberwolves
2023-03-23 Minnesota Timberwolves 125 – 124 Atlanta Hawks
2023-03-13 Atlanta Hawks 115 – 136 Minnesota Timberwolves

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Minnesota Timberwolves og Atlanta Hawks, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Minnesota Timberwolves vs Atlanta Hawks?