Mariehamn vs Inter Turku

Mariehamn vs Inter TurkuMariehamnInter Turku

⚽ 2024-05-05 – Veikkausliiga

 

Mariehamn vs Inter Turku Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Mariehamn vs Inter Turku Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen Mariehamn - Inter Turku den 2024-05-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Mariehamn vs Inter Turku Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen Mariehamn - Inter Turku den 2024-05-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Mariehamn vs Inter Turku?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Mariehamn og Inter Turku, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Mariehamn vs Inter Turku kampsniktitt

Kampen mellom Mariehamn og Inter Turku spilles 2024-05-05. Denne Veikkausliiga-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Bruno Romão har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Inter Turku har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Mariehamn og Inter Turku, har Mariehamn 0 seire hjemme mens Inter Turku har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Mariehamn: T. Olawale(1 goals/match);
  • for Inter Turku: n/a

Mariehamn vs Inter Turku H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Mariehamn og Inter Turku:

Dato Resultat
2023-07-30 Mariehamn 0 – 2 Inter Turku
2023-05-22 Inter Turku 1 – 1 Mariehamn
2022-09-04 Mariehamn 2 – 3 Inter Turku
2022-04-29 Inter Turku 4 – 0 Mariehamn

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Mariehamn – Inter Turku.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Mariehamn vs Inter Turku?