Manchester United vs Newcastle United

Manchester United vs Newcastle UnitedManchester UnitedNewcastle United

⚽ 2024-05-15 – Premier League

 

Manchester United vs Newcastle United Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Manchester United vs Newcastle United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Manchester United - Newcastle United den 2024-05-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Manchester United vs Newcastle United Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Manchester United - Newcastle United den 2024-05-15 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Manchester United vs Newcastle United?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Manchester United og Newcastle United, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Manchester United vs Newcastle United kampsniktitt

Kampen mellom Manchester United og Newcastle United spilles 2024-05-15. Denne Premier League-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager E. ten Hag har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Newcastle United har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Manchester United og Newcastle United, har Manchester United 1 seire hjemme mens Newcastle United har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Manchester United: n/a
  • for Newcastle United: n/a

Manchester United vs Newcastle United H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Manchester United og Newcastle United:

Dato Resultat
2023-12-02 Newcastle United 1 – 0 Manchester United
2023-11-01 Manchester United 0 – 3 Newcastle United
2023-04-02 Newcastle United 2 – 0 Manchester United
2023-02-26 Manchester United 2 – 0 Newcastle United

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Manchester United – Newcastle United.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Manchester United vs Newcastle United?