Manchester City vs Arsenal

Manchester City vs ArsenalManchester CityArsenal

⚽ 2024-03-31 – Premier League

 

Manchester City vs Arsenal Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Manchester City vs Arsenal Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Manchester City - Arsenal den 2024-03-31 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Manchester City vs Arsenal Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Manchester City - Arsenal den 2024-03-31 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Manchester City vs Arsenal?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Manchester City og Arsenal, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Manchester City vs Arsenal kampsniktitt

Kampen mellom Manchester City og Arsenal spilles 2024-03-31. Denne Premier League-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Pep Guardiola har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Arsenal har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Manchester City og Arsenal, har Manchester City 2 seire hjemme mens Arsenal har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Manchester City: n/a
  • for Arsenal: n/a

Manchester City vs Arsenal H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Manchester City og Arsenal:

Dato Resultat
2023-10-08 Arsenal 1 – 0 Manchester City
2023-04-26 Manchester City 4 – 1 Arsenal
2023-02-15 Arsenal 1 – 3 Manchester City
2023-01-27 Manchester City 1 – 0 Arsenal

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Manchester City – Arsenal.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Manchester City vs Arsenal?