Malmö vs GAIS

Malmö vs GAISMalmöGAIS

⚽ 2024-05-16 – Allsvenskan

 

Malmö vs GAIS Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Malmö vs GAIS Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Malmö - GAIS den 2024-05-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Malmö vs GAIS Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Malmö - GAIS den 2024-05-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Malmö vs GAIS?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Malmö og GAIS, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Malmö vs GAIS kampsniktitt

Kampen mellom Malmö og GAIS spilles 2024-05-16. Denne Allsvenskan-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager H. Rydström har 3 seire på de siste 5 kamper, mens GAIS har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Malmö og GAIS, har Malmö 1 seire hjemme mens GAIS har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Malmö: I. Kiese Thelin(1 goals/match);
  • for GAIS: n/a

Malmö vs GAIS H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Malmö og GAIS:

Dato Resultat
2022-02-20 Malmö 5 – 1 GAIS
2021-03-01 GAIS 1 – 0 Malmö
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Malmö – GAIS.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Malmö vs GAIS?