Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano

Maccabi Tel Aviv vs Olimpia MilanoMaccabi Tel AvivOlimpia Milano

🏀 2024-04-11 – Euroleague

 

Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Maccabi Tel Aviv og Olimpia Milano, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano Spilltips

Vårt tips for kampen Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano, som spilles i Euroleague den 2024-04-11, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano Spilltips

Vårt tips for kampen Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano, som spilles i Euroleague den 2024-04-11, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Maccabi Tel Aviv og Olimpia Milano, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano kampsniktitt

Kampen mellom Maccabi Tel Aviv og Olimpia Milano som spilles i Euroleague starter kl. 18:05 GMT den 2024-04-11. Hjemmelaget kommer med 18 seire i de siste 21 spilte kampene, mens Olimpia Milano har en vinnerprosent på 0.692 fra de siste 26 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Maccabi Tel Aviv med 1 seire hjemme, mens Olimpia Milano har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Maccabi Tel Aviv en gjennomsnittlig poengforskjell på 11.7 poeng, mens Olimpia Milano har en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.7 poeng:

  • Maccabi Tel Aviv: 91.1 gjennomsnittspoeng for, 79.4 gjennomsnittspoeng imot
  • Olimpia Milano: 79.5 gjennomsnittspoeng for, 73.8 gjennomsnittspoeng imot

Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Maccabi Tel Aviv og Olimpia Milano:

Dato Resultat
2023-10-31 Olimpia Milano 90 – 98 Maccabi Tel Aviv
2023-03-30 Maccabi Tel Aviv 85 – 66 Olimpia Milano
2022-12-13 Olimpia Milano 71 – 77 Maccabi Tel Aviv
2022-09-23 Maccabi Tel Aviv 71 – 80 Olimpia Milano

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Maccabi Tel Aviv og Olimpia Milano, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Maccabi Tel Aviv vs Olimpia Milano?