Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano

Lyon-Villeurbanne vs Olimpia MilanoLyon-VilleurbanneOlimpia Milano

🏀 2024-03-01 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Lyon-Villeurbanne og Olimpia Milano, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano Spilltips

Vårt tips for kampen Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano, som spilles i Euroleague den 2024-03-01, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano Spilltips

Vårt tips for kampen Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano, som spilles i Euroleague den 2024-03-01, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Lyon-Villeurbanne og Olimpia Milano, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano kampsniktitt

Kampen mellom Lyon-Villeurbanne og Olimpia Milano som spilles i Euroleague starter kl. 19:00 GMT den 2024-03-01. Hjemmelaget kommer med 17 seire i de siste 23 spilte kampene, mens Olimpia Milano har en vinnerprosent på 0.700 fra de siste 20 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Lyon-Villeurbanne med 0 seire hjemme, mens Olimpia Milano har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Lyon-Villeurbanne en gjennomsnittlig poengforskjell på 7.3 poeng, mens Olimpia Milano har en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.9 poeng:

  • Lyon-Villeurbanne: 85.2 gjennomsnittspoeng for, 77.9 gjennomsnittspoeng imot
  • Olimpia Milano: 78.8 gjennomsnittspoeng for, 72.9 gjennomsnittspoeng imot

Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Lyon-Villeurbanne og Olimpia Milano:

Dato Resultat
2023-12-20 Olimpia Milano 84 – 61 Lyon-Villeurbanne
2023-09-09 Olimpia Milano 95 – 78 Lyon-Villeurbanne
2023-01-20 Olimpia Milano 73 – 79 Lyon-Villeurbanne
2022-10-06 Lyon-Villeurbanne 62 – 69 Olimpia Milano

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Lyon-Villeurbanne og Olimpia Milano, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Lyon-Villeurbanne vs Olimpia Milano?