Luton Town vs AFC Bournemouth

Luton Town vs AFC BournemouthLuton TownAFC Bournemouth

⚽ 2024-04-06 – Premier League

 

Luton Town vs AFC Bournemouth Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Luton Town vs AFC Bournemouth Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Luton Town - AFC Bournemouth den 2024-04-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Luton Town vs AFC Bournemouth Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Luton Town - AFC Bournemouth den 2024-04-06 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Luton Town vs AFC Bournemouth?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Luton Town og AFC Bournemouth, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Luton Town vs AFC Bournemouth kampsniktitt

Kampen mellom Luton Town og AFC Bournemouth spilles 2024-04-06. Denne Premier League-kampen starter 14:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager R. Edwards har 0 seire på de siste 5 kamper, mens AFC Bournemouth har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Luton Town og AFC Bournemouth, har Luton Town 1 seire hjemme mens AFC Bournemouth har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Luton Town: n/a
  • for AFC Bournemouth: n/a

Luton Town vs AFC Bournemouth H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Luton Town og AFC Bournemouth:

Dato Resultat
2024-03-13 AFC Bournemouth 4 – 3 Luton Town
2022-01-15 Luton Town 3 – 2 AFC Bournemouth
2021-09-25 AFC Bournemouth 2 – 1 Luton Town
2021-01-16 AFC Bournemouth 0 – 1 Luton Town

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Luton Town – AFC Bournemouth.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Luton Town vs AFC Bournemouth?