Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors

Los Angeles Lakers vs Golden State WarriorsLos Angeles LakersGolden State Warriors

🏀 2024-04-10 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Los Angeles Lakers og Golden State Warriors, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors, som spilles i NBA den 2024-04-10, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors, som spilles i NBA den 2024-04-10, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Los Angeles Lakers og Golden State Warriors, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors kampsniktitt

Kampen mellom Los Angeles Lakers og Golden State Warriors som spilles i NBA starter kl. 03:00 GMT den 2024-04-10. Hjemmelaget kommer med 45 seire i de siste 79 spilte kampene, mens Golden State Warriors har en vinnerprosent på 0.551 fra de siste 78 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Los Angeles Lakers med 0 seire hjemme, mens Golden State Warriors har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Los Angeles Lakers en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.6 poeng, mens Golden State Warriors har en gjennomsnittlig poengforskjell på 2.4 poeng:

  • Los Angeles Lakers: 117.9 gjennomsnittspoeng for, 117.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Golden State Warriors: 117.8 gjennomsnittspoeng for, 115.4 gjennomsnittspoeng imot

Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Los Angeles Lakers og Golden State Warriors:

Dato Resultat
2024-03-17 Los Angeles Lakers 121 – 128 Golden State Warriors
2024-02-23 Golden State Warriors 128 – 110 Los Angeles Lakers
2024-01-28 Golden State Warriors 144 – 145 Los Angeles Lakers
2023-10-14 Los Angeles Lakers 125 – 129 Golden State Warriors

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Los Angeles Lakers og Golden State Warriors, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors?