Los Angeles Clippers vs Houston Rockets

Los Angeles Clippers vs Houston RocketsLos Angeles ClippersHouston Rockets

🏀 2024-04-14 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs Houston Rockets Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Los Angeles Clippers og Houston Rockets, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Los Angeles Clippers vs Houston Rockets Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Clippers vs Houston Rockets, som spilles i NBA den 2024-04-14, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Los Angeles Clippers vs Houston Rockets Spilltips

Vårt tips for kampen Los Angeles Clippers vs Houston Rockets, som spilles i NBA den 2024-04-14, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Los Angeles Clippers vs Houston Rockets?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Los Angeles Clippers og Houston Rockets, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Los Angeles Clippers vs Houston Rockets kampsniktitt

Kampen mellom Los Angeles Clippers og Houston Rockets som spilles i NBA starter kl. 20:30 GMT den 2024-04-14. Hjemmelaget kommer med 51 seire i de siste 81 spilte kampene, mens Houston Rockets har en vinnerprosent på 0.494 fra de siste 81 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Los Angeles Clippers med 2 seire hjemme, mens Houston Rockets har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Los Angeles Clippers en gjennomsnittlig poengforskjell på 3.5 poeng, mens Houston Rockets har en gjennomsnittlig poengforskjell på 1 poeng:

  • Los Angeles Clippers: 115.8 gjennomsnittspoeng for, 112.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Houston Rockets: 114.3 gjennomsnittspoeng for, 113.3 gjennomsnittspoeng imot

Los Angeles Clippers vs Houston Rockets H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Los Angeles Clippers og Houston Rockets:

Dato Resultat
2024-03-07 Houston Rockets 116 – 122 Los Angeles Clippers
2023-11-18 Los Angeles Clippers 106 – 100 Houston Rockets
2023-01-15 Los Angeles Clippers 121 – 100 Houston Rockets
2022-11-15 Houston Rockets 106 – 122 Los Angeles Clippers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Los Angeles Clippers og Houston Rockets, med gjeldende lagform og plasseringer.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Los Angeles Clippers vs Houston Rockets?