Las Palmas vs Real Betis

Las Palmas vs Real BetisLas PalmasReal Betis

⚽ 2024-05-16 – La Liga

 

Las Palmas vs Real Betis Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Las Palmas vs Real Betis Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Las Palmas - Real Betis den 2024-05-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Las Palmas vs Real Betis Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Las Palmas - Real Betis den 2024-05-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Las Palmas vs Real Betis?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Las Palmas og Real Betis, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Las Palmas vs Real Betis kampsniktitt

Kampen mellom Las Palmas og Real Betis spilles 2024-05-16. Denne La Liga-kampen starter 17:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager García Pimienta har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Real Betis har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Las Palmas og Real Betis, har Las Palmas 2 seire hjemme mens Real Betis har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Las Palmas: n/a
  • for Real Betis: n/a

Las Palmas vs Real Betis H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Las Palmas og Real Betis:

Dato Resultat
2023-11-26 Real Betis 1 – 0 Las Palmas
2018-04-19 Real Betis 1 – 0 Las Palmas
2017-12-03 Las Palmas 1 – 0 Real Betis
2017-04-09 Las Palmas 4 – 1 Real Betis

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Las Palmas – Real Betis.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Las Palmas vs Real Betis?