Kalmar vs Norrköping

Kalmar vs NorrköpingKalmarNorrköping

⚽ 2024-05-16 – Allsvenskan

 

Kalmar vs Norrköping Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Kalmar vs Norrköping Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Kalmar - Norrköping den 2024-05-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Kalmar vs Norrköping Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Kalmar - Norrköping den 2024-05-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Kalmar vs Norrköping?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Kalmar og Norrköping, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Kalmar vs Norrköping kampsniktitt

Kampen mellom Kalmar og Norrköping spilles 2024-05-16. Denne Allsvenskan-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager H. Jensen har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Norrköping har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Kalmar og Norrköping, har Kalmar 1 seire hjemme mens Norrköping har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Kalmar: n/a
  • for Norrköping: n/a

Kalmar vs Norrköping H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Kalmar og Norrköping:

Dato Resultat
2023-09-30 Norrköping 1 – 0 Kalmar
2023-05-28 Kalmar 2 – 1 Norrköping
2022-09-17 Norrköping 2 – 2 Kalmar
2022-04-26 Kalmar 1 – 2 Norrköping

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Kalmar – Norrköping.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Kalmar vs Norrköping?