Juventus vs Udinese

Juventus vs UdineseJuventusUdinese

⚽ 2024-02-12 – Serie A

 

Juventus vs Udinese Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Juventus vs Udinese Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Juventus - Udinese den 2024-02-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Juventus vs Udinese Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Juventus - Udinese den 2024-02-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Juventus vs Udinese?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Juventus og Udinese, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Juventus vs Udinese kampsniktitt

Kampen mellom Juventus og Udinese spilles 2024-02-12. Denne Serie A-kampen starter 19:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Allegri har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Udinese har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Juventus og Udinese, har Juventus 2 seire hjemme mens Udinese har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Juventus: n/a
  • for Udinese: n/a

Juventus vs Udinese H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Juventus og Udinese:

Dato Resultat
2023-08-20 Udinese 0 – 3 Juventus
2023-06-04 Udinese 0 – 1 Juventus
2023-01-07 Juventus 1 – 0 Udinese
2022-01-15 Juventus 2 – 0 Udinese

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Juventus – Udinese.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Juventus vs Udinese?