Internazionale vs Torino

Internazionale vs TorinoInternazionaleTorino

⚽ 2024-04-28 – Serie A

 

Internazionale vs Torino Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Internazionale vs Torino Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Internazionale - Torino den 2024-04-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Internazionale vs Torino Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Internazionale - Torino den 2024-04-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Internazionale vs Torino?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Internazionale og Torino, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Internazionale vs Torino kampsniktitt

Kampen mellom Internazionale og Torino spilles 2024-04-28. Denne Serie A-kampen starter 10:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Inzaghi har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Torino har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Internazionale og Torino, har Internazionale 1 seire hjemme mens Torino har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Internazionale: L. Martínez(0.82 goals/match);
  • for Torino: n/a

Internazionale vs Torino H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Internazionale og Torino:

Dato Resultat
2023-10-21 Torino 0 – 3 Internazionale
2023-06-03 Torino 0 – 1 Internazionale
2022-09-10 Internazionale 1 – 0 Torino
2022-03-13 Torino 1 – 1 Internazionale

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Internazionale – Torino.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Internazionale vs Torino?