Inter Turku vs Haka

Inter Turku vs HakaInter TurkuHaka

⚽ 2024-05-31 – Veikkausliiga

 

Inter Turku vs Haka Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Inter Turku vs Haka Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen Inter Turku - Haka den 2024-05-31 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Inter Turku vs Haka Spilltips

Våre oddstips for Veikkausliiga-kampen Inter Turku - Haka den 2024-05-31 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Inter Turku vs Haka?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Inter Turku og Haka, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Inter Turku vs Haka kampsniktitt

Kampen mellom Inter Turku og Haka spilles 2024-05-31. Denne Veikkausliiga-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager V. Vasara har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Haka har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Inter Turku og Haka, har Inter Turku 1 seire hjemme mens Haka har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Inter Turku: n/a
  • for Haka: n/a

Inter Turku vs Haka H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Inter Turku og Haka:

Dato Resultat
2023-07-08 Haka 2 – 2 Inter Turku
2023-05-26 Inter Turku 3 – 0 Haka
2022-09-28 Inter Turku 0 – 1 Haka
2022-07-18 Haka 3 – 2 Inter Turku

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Inter Turku – Haka.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Inter Turku vs Haka?