IFK Göteborg vs Häcken

IFK Göteborg vs HäckenIFK GöteborgHäcken

⚽ 2024-04-24 – Allsvenskan

 

IFK Göteborg vs Häcken Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

IFK Göteborg vs Häcken Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen IFK Göteborg - Häcken den 2024-04-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

IFK Göteborg vs Häcken Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen IFK Göteborg - Häcken den 2024-04-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på IFK Göteborg vs Häcken?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom IFK Göteborg og Häcken, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

IFK Göteborg vs Häcken kampsniktitt

Kampen mellom IFK Göteborg og Häcken spilles 2024-04-24. Denne Allsvenskan-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Askou har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Häcken har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom IFK Göteborg og Häcken, har IFK Göteborg 1 seire hjemme mens Häcken har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for IFK Göteborg: n/a
  • for Häcken: n/a

IFK Göteborg vs Häcken H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom IFK Göteborg og Häcken:

Dato Resultat
2023-08-27 IFK Göteborg 4 – 2 Häcken
2023-05-29 Häcken 4 – 1 IFK Göteborg
2022-10-30 IFK Göteborg 0 – 4 Häcken
2022-04-17 Häcken 0 – 2 IFK Göteborg

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for IFK Göteborg – Häcken.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom IFK Göteborg vs Häcken?