IFK Göteborg vs Elfsborg

IFK Göteborg vs ElfsborgIFK GöteborgElfsborg

⚽ 2024-06-01 – Allsvenskan

 

IFK Göteborg vs Elfsborg Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

IFK Göteborg vs Elfsborg Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen IFK Göteborg - Elfsborg den 2024-06-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

IFK Göteborg vs Elfsborg Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen IFK Göteborg - Elfsborg den 2024-06-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på IFK Göteborg vs Elfsborg?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom IFK Göteborg og Elfsborg, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

IFK Göteborg vs Elfsborg kampsniktitt

Kampen mellom IFK Göteborg og Elfsborg spilles 2024-06-01. Denne Allsvenskan-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Askou har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Elfsborg har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom IFK Göteborg og Elfsborg, har IFK Göteborg 0 seire hjemme mens Elfsborg har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for IFK Göteborg: n/a
  • for Elfsborg: n/a

IFK Göteborg vs Elfsborg H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom IFK Göteborg og Elfsborg:

Dato Resultat
2023-10-30 IFK Göteborg 1 – 2 Elfsborg
2023-07-16 Elfsborg 1 – 1 IFK Göteborg
2022-10-03 IFK Göteborg 1 – 3 Elfsborg
2022-05-22 Elfsborg 3 – 1 IFK Göteborg

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for IFK Göteborg – Elfsborg.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom IFK Göteborg vs Elfsborg?