Hvidovre vs OB

Hvidovre vs OBHvidovreOB

⚽ 2024-05-16 – Superliga

 

Hvidovre vs OB Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Hvidovre vs OB Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Hvidovre - OB den 2024-05-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Hvidovre vs OB Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Hvidovre - OB den 2024-05-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Hvidovre vs OB?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Hvidovre og OB, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hvidovre vs OB kampsniktitt

Kampen mellom Hvidovre og OB spilles 2024-05-16. Denne Superliga-kampen starter 16:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager P. Frandsen har 2 seire på de siste 5 kamper, mens OB har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Hvidovre og OB, har Hvidovre 0 seire hjemme mens OB har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Hvidovre: n/a
  • for OB: n/a

Hvidovre vs OB H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Hvidovre og OB:

Dato Resultat
2024-04-28 OB 1 – 2 Hvidovre
2023-11-12 OB 0 – 2 Hvidovre
2023-08-27 Hvidovre 1 – 5 OB
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Hvidovre – OB.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Hvidovre vs OB?