Hoffenheim vs Bayern Munich

Hoffenheim vs Bayern MunichHoffenheimBayern Munich

⚽ 2024-05-18 – Bundesliga

 

Hoffenheim vs Bayern Munich Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Hoffenheim vs Bayern Munich Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Hoffenheim - Bayern Munich den 2024-05-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Hoffenheim vs Bayern Munich Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Hoffenheim - Bayern Munich den 2024-05-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Hoffenheim vs Bayern Munich?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Hoffenheim og Bayern Munich, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hoffenheim vs Bayern Munich kampsniktitt

Kampen mellom Hoffenheim og Bayern Munich spilles 2024-05-18. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager P. Matarazzo har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Bayern Munich har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Hoffenheim og Bayern Munich, har Hoffenheim 0 seire hjemme mens Bayern Munich har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Hoffenheim: n/a
  • for Bayern Munich: H. Kane(1.12 goals/match);

Hoffenheim vs Bayern Munich H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Hoffenheim og Bayern Munich:

Dato Resultat
2024-01-12 Bayern Munich 3 – 0 Hoffenheim
2023-04-15 Bayern Munich 1 – 1 Hoffenheim
2022-10-22 Hoffenheim 0 – 2 Bayern Munich
2022-03-12 Hoffenheim 1 – 1 Bayern Munich

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Hoffenheim – Bayern Munich.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Hoffenheim vs Bayern Munich?