Heidenheim vs Koln

Heidenheim vs KolnHeidenheimKoln

⚽ 2024-05-18 – Bundesliga

 

Heidenheim vs Koln Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Heidenheim vs Koln Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Heidenheim - Koln den 2024-05-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Heidenheim vs Koln Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Heidenheim - Koln den 2024-05-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Heidenheim vs Koln?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Heidenheim og Koln, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Heidenheim vs Koln kampsniktitt

Kampen mellom Heidenheim og Koln spilles 2024-05-18. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager F. Schmidt har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Koln har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Heidenheim og Koln, har Heidenheim 0 seire hjemme mens Koln har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Heidenheim: n/a
  • for Koln: n/a

Heidenheim vs Koln H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Heidenheim og Koln:

Dato Resultat
2024-01-13 Koln 1 – 1 Heidenheim
2019-04-07 Heidenheim 0 – 2 Koln
2018-10-27 Koln 1 – 1 Heidenheim
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Heidenheim – Koln.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Heidenheim vs Koln?