Haugesund vs Kristiansund

Haugesund vs KristiansundHaugesundKristiansund

⚽ 2024-05-16 – Eliteserien

 

Haugesund vs Kristiansund Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Haugesund vs Kristiansund Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Haugesund - Kristiansund den 2024-05-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Haugesund vs Kristiansund Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Haugesund - Kristiansund den 2024-05-16 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Haugesund vs Kristiansund?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Haugesund og Kristiansund, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Haugesund vs Kristiansund kampsniktitt

Kampen mellom Haugesund og Kristiansund spilles 2024-05-16. Denne Eliteserien-kampen starter 16:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Ó. Þorvaldsson har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Kristiansund har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Haugesund og Kristiansund, har Haugesund 2 seire hjemme mens Kristiansund har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Haugesund: n/a
  • for Kristiansund: n/a

Haugesund vs Kristiansund H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Haugesund og Kristiansund:

Dato Resultat
2022-10-16 Kristiansund 0 – 1 Haugesund
2022-05-08 Haugesund 2 – 0 Kristiansund
2021-09-18 Kristiansund 3 – 2 Haugesund
2021-06-20 Haugesund 3 – 0 Kristiansund

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Haugesund – Kristiansund.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Haugesund vs Kristiansund?