Haugesund vs Bodø / Glimt

Haugesund vs Bodø / GlimtHaugesundBodø / Glimt

⚽ 2024-06-02 – Eliteserien

 

Haugesund vs Bodø / Glimt Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Haugesund vs Bodø / Glimt Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Haugesund - Bodø / Glimt den 2024-06-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Haugesund vs Bodø / Glimt Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Haugesund - Bodø / Glimt den 2024-06-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Haugesund vs Bodø / Glimt?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Haugesund og Bodø / Glimt, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Haugesund vs Bodø / Glimt kampsniktitt

Kampen mellom Haugesund og Bodø / Glimt spilles 2024-06-02. Denne Eliteserien-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Manoharan har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Bodø / Glimt har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Haugesund og Bodø / Glimt, har Haugesund 0 seire hjemme mens Bodø / Glimt har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Haugesund: n/a
  • for Bodø / Glimt: n/a

Haugesund vs Bodø / Glimt H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Haugesund og Bodø / Glimt:

Dato Resultat
2023-08-20 Haugesund 1 – 3 Bodø / Glimt
2023-07-16 Bodø / Glimt 2 – 1 Haugesund
2022-09-18 Bodø / Glimt 1 – 1 Haugesund
2022-05-22 Haugesund 1 – 4 Bodø / Glimt

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Haugesund – Bodø / Glimt.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Haugesund vs Bodø / Glimt?