HamKam vs Brann

HamKam vs BrannHamKamBrann

⚽ 2024-06-01 – Eliteserien

 

HamKam vs Brann Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

HamKam vs Brann Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen HamKam - Brann den 2024-06-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

HamKam vs Brann Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen HamKam - Brann den 2024-06-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på HamKam vs Brann?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom HamKam og Brann, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

HamKam vs Brann kampsniktitt

Kampen mellom HamKam og Brann spilles 2024-06-01. Denne Eliteserien-kampen starter 16:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Michelsen har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Brann har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom HamKam og Brann, har HamKam 0 seire hjemme mens Brann har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for HamKam: n/a
  • for Brann: n/a

HamKam vs Brann H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom HamKam og Brann:

Dato Resultat
2024-04-17 Brann 1 – 0 HamKam
2023-08-06 HamKam 0 – 2 Brann
2023-07-02 Brann 2 – 1 HamKam
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for HamKam – Brann.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom HamKam vs Brann?