Fortuna Dusseldorf vs Bochum

Fortuna Dusseldorf vs BochumFortuna DusseldorfBochum

⚽ 2024-05-27 – Bundesliga

 

Fortuna Dusseldorf vs Bochum Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Fortuna Dusseldorf vs Bochum Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Fortuna Dusseldorf - Bochum den 2024-05-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Fortuna Dusseldorf vs Bochum Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Fortuna Dusseldorf - Bochum den 2024-05-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Fortuna Dusseldorf vs Bochum?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Fortuna Dusseldorf og Bochum, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Fortuna Dusseldorf vs Bochum kampsniktitt

Kampen mellom Fortuna Dusseldorf og Bochum spilles 2024-05-27. Denne Bundesliga-kampen starter 18:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager D. Thioune har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Bochum har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Fortuna Dusseldorf og Bochum, har Fortuna Dusseldorf 0 seire hjemme mens Bochum har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Fortuna Dusseldorf: n/a
  • for Bochum: n/a

Fortuna Dusseldorf vs Bochum H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Fortuna Dusseldorf og Bochum:

Dato Resultat
2024-05-23 Bochum 0 – 3 Fortuna Dusseldorf
2021-03-22 Fortuna Dusseldorf 0 – 3 Bochum
2020-11-30 Bochum 5 – 0 Fortuna Dusseldorf
2018-04-06 Fortuna Dusseldorf 1 – 2 Bochum

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Fortuna Dusseldorf – Bochum.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Fortuna Dusseldorf vs Bochum?