FC Copenhagen vs Manchester City

FC Copenhagen vs Manchester CityFC CopenhagenManchester City

⚽ 2024-02-13 – Meisterligaen

 

FC Copenhagen vs Manchester City Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

FC Copenhagen vs Manchester City Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen FC Copenhagen - Manchester City den 2024-02-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

FC Copenhagen vs Manchester City Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen FC Copenhagen - Manchester City den 2024-02-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på FC Copenhagen vs Manchester City?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom FC Copenhagen og Manchester City, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

FC Copenhagen vs Manchester City kampsniktitt

Kampen mellom FC Copenhagen og Manchester City spilles 2024-02-13. Denne Meisterligaen-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Neestrup har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Manchester City har 5 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom FC Copenhagen og Manchester City, har FC Copenhagen 0 seire hjemme mens Manchester City har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for FC Copenhagen: n/a
  • for Manchester City: E. Haaland(1 goals/match);J. Álvarez(1 goals/match);M. Hamilton(1 goals/match);

FC Copenhagen vs Manchester City H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom FC Copenhagen og Manchester City:

Dato Resultat
2022-10-11 FC Copenhagen 0 – 0 Manchester City
2022-10-05 Manchester City 5 – 0 FC Copenhagen
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for FC Copenhagen – Manchester City.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom FC Copenhagen vs Manchester City?