Elfsborg vs Värnamo

Elfsborg vs VärnamoElfsborgVärnamo

⚽ 2024-04-01 – Allsvenskan

 

Elfsborg vs Värnamo Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Elfsborg vs Värnamo Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Elfsborg - Värnamo den 2024-04-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Elfsborg vs Värnamo Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Elfsborg - Värnamo den 2024-04-01 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Elfsborg vs Värnamo?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Elfsborg og Värnamo, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Elfsborg vs Värnamo kampsniktitt

Kampen mellom Elfsborg og Värnamo spilles 2024-04-01. Denne Allsvenskan-kampen starter 14:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Thelin har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Värnamo har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Elfsborg og Värnamo, har Elfsborg 2 seire hjemme mens Värnamo har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Elfsborg: n/a
  • for Värnamo: n/a

Elfsborg vs Värnamo H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Elfsborg og Värnamo:

Dato Resultat
2023-09-02 Värnamo 1 – 0 Elfsborg
2023-05-14 Elfsborg 2 – 0 Värnamo
2022-08-21 Värnamo 1 – 1 Elfsborg
2022-04-17 Elfsborg 4 – 1 Värnamo

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Elfsborg – Värnamo.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Elfsborg vs Värnamo?