Elfsborg vs Kalmar

Elfsborg vs KalmarElfsborgKalmar

⚽ 2024-04-22 – Allsvenskan

 

Elfsborg vs Kalmar Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Elfsborg vs Kalmar Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Elfsborg - Kalmar den 2024-04-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Elfsborg vs Kalmar Spilltips

Våre oddstips for Allsvenskan-kampen Elfsborg - Kalmar den 2024-04-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Elfsborg vs Kalmar?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Elfsborg og Kalmar, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Elfsborg vs Kalmar kampsniktitt

Kampen mellom Elfsborg og Kalmar spilles 2024-04-22. Denne Allsvenskan-kampen starter 17:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager J. Thelin har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Kalmar har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Elfsborg og Kalmar, har Elfsborg 0 seire hjemme mens Kalmar har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Elfsborg: S. Hedlund(1 goals/match);
  • for Kalmar: n/a

Elfsborg vs Kalmar H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Elfsborg og Kalmar:

Dato Resultat
2023-09-17 Elfsborg 0 – 3 Kalmar
2023-07-09 Kalmar 0 – 4 Elfsborg
2022-10-09 Elfsborg 0 – 2 Kalmar
2022-07-24 Kalmar 1 – 0 Elfsborg

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Elfsborg – Kalmar.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Elfsborg vs Kalmar?