Eisenach vs Fuchse Berlin

Eisenach vs Fuchse BerlinEisenachFuchse Berlin

🤾 2024-06-02 – Bundesliga

 

Eisenach vs Fuchse Berlin Håndballtips

Vi kan raskt se på H2H-resultatene for kampen mellom Eisenach og Fuchse Berlin, og beregne sannsynligheten for matchvinneren for denne håndballkampen.

Eisenach vs Fuchse Berlin Spilltips

Formdataene og H2H-statistikken ligger til grunn for spilltipset til kampen mellom Eisenach - Fuchse Berlin, som spilles i Bundesliga 2024-06-02. For å se 1X2-tipsene, klikk på knappen Vis Spilltips.

Eisenach vs Fuchse Berlin Spilltips

Formdataene og H2H-statistikken ligger til grunn for spilltipset til kampen mellom Eisenach - Fuchse Berlin, som spilles i Bundesliga 2024-06-02. For å se 1X2-tipsene, klikk på knappen Vis Spilltips.

Før du satser på matchvinneren, anbefaler vi at du vurderer en mer detaljert statistikk. Det er best å sjekke statistikken på egenhånd, med data levert av HandballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvilket spillselskap bør du bruke til å spille på Eisenach vs Fuchse Berlin?

Nedenfor er noen anbefalte nettsteder, der du kan tippe på matchvinner mellom Eisenach og Fuchse Berlin, samt andre spillmarkeder som over/under, oddetall/partall, pausevinner osv:

Disse operatørene anbefales basert på bransjeerfaring og brukeranmeldelser. Disse spillselskapene har også bonuser til nye kunder, som er bra for å spille på fotball, håndball og andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Eisenach vs Fuchse Berlin kampsniktitt

Kampen i Bundesliga mellom Eisenach og Fuchse Berlin begynner kl. 17:00 GMT den 2024-06-02. Eisenach har 11 seire fra de 31 siste kampene, mens bortelaget har vunnet 25 kamper på de 29 siste kampene.

Eisenach har et snitt på 29.8 poeng for hver kamp og et snitt på 31.6 poeng mot. Fuchse Berlin kommer derimot med et snitt på 37.1 poeng for hver kamp og 33.4 poeng i snitt mot.

  • Eisenach: 31 kamper spilt med 11 seire, 20 tap, 2 uavgjort i nasjonal liga
  • Fuchse Berlin: 29 kamper spilt med 25 seire, 4 tap, uavgjort i nasjonal liga

Eisenach vs Fuchse Berlin H2H-resultater

De siste 4 head-to-head kampene mellom Eisenach og Fuchse Berlin hadde følgende resultater:

Dato Resultat
2023-10-01 Fuchse Berlin 37 – 29 Eisenach
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

H2H-dataene for Eisenach vs Fuchse Berlin er bedre presentert på HandballStats247, der du også finner andre spill- og ligaresultater.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Eisenach vs Fuchse Berlin?