Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig

Eintracht Frankfurt vs RB LeipzigEintracht FrankfurtRB Leipzig

⚽ 2024-05-18 – Bundesliga

 

Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Eintracht Frankfurt - RB Leipzig den 2024-05-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Eintracht Frankfurt - RB Leipzig den 2024-05-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Eintracht Frankfurt og RB Leipzig, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig kampsniktitt

Kampen mellom Eintracht Frankfurt og RB Leipzig spilles 2024-05-18. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager D. Toppmöller har 1 seire på de siste 5 kamper, mens RB Leipzig har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Eintracht Frankfurt og RB Leipzig, har Eintracht Frankfurt 1 seire hjemme mens RB Leipzig har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Eintracht Frankfurt: n/a
  • for RB Leipzig: n/a

Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Eintracht Frankfurt og RB Leipzig:

Dato Resultat
2024-01-13 RB Leipzig 0 – 1 Eintracht Frankfurt
2023-06-03 RB Leipzig 2 – 0 Eintracht Frankfurt
2023-02-25 RB Leipzig 2 – 1 Eintracht Frankfurt
2022-09-03 Eintracht Frankfurt 4 – 0 RB Leipzig

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Eintracht Frankfurt – RB Leipzig.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Eintracht Frankfurt vs RB Leipzig?