Darmstadt vs Hoffenheim

Darmstadt vs HoffenheimDarmstadtHoffenheim

⚽ 2024-05-12 – Bundesliga

 

Darmstadt vs Hoffenheim Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Darmstadt vs Hoffenheim Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Darmstadt - Hoffenheim den 2024-05-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Darmstadt vs Hoffenheim Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen Darmstadt - Hoffenheim den 2024-05-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Darmstadt vs Hoffenheim?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Darmstadt og Hoffenheim, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Darmstadt vs Hoffenheim kampsniktitt

Kampen mellom Darmstadt og Hoffenheim spilles 2024-05-12. Denne Bundesliga-kampen starter 13:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager T. Lieberknecht har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Hoffenheim har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Darmstadt og Hoffenheim, har Darmstadt 0 seire hjemme mens Hoffenheim har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Darmstadt: n/a
  • for Hoffenheim: n/a

Darmstadt vs Hoffenheim H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Darmstadt og Hoffenheim:

Dato Resultat
2023-12-19 Hoffenheim 3 – 3 Darmstadt
2017-02-18 Hoffenheim 2 – 0 Darmstadt
2016-09-20 Darmstadt 1 – 1 Hoffenheim
2016-02-07 Hoffenheim 0 – 2 Darmstadt

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Darmstadt – Hoffenheim.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Darmstadt vs Hoffenheim?