Crystal Palace vs Chelsea

Crystal Palace vs ChelseaCrystal PalaceChelsea

⚽ 2024-02-12 – Premier League

 

Crystal Palace vs Chelsea Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Crystal Palace vs Chelsea Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Crystal Palace - Chelsea den 2024-02-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Crystal Palace vs Chelsea Spilltips

Våre oddstips for Premier League-kampen Crystal Palace - Chelsea den 2024-02-12 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Crystal Palace vs Chelsea?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Crystal Palace og Chelsea, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Crystal Palace vs Chelsea kampsniktitt

Kampen mellom Crystal Palace og Chelsea spilles 2024-02-12. Denne Premier League-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager R. Hodgson har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Chelsea har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Crystal Palace og Chelsea, har Crystal Palace 0 seire hjemme mens Chelsea har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Crystal Palace: n/a
  • for Chelsea: n/a

Crystal Palace vs Chelsea H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Crystal Palace og Chelsea:

Dato Resultat
2023-12-27 Chelsea 2 – 1 Crystal Palace
2023-01-15 Chelsea 1 – 0 Crystal Palace
2022-10-01 Crystal Palace 1 – 2 Chelsea
2022-04-17 Chelsea 2 – 0 Crystal Palace

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Crystal Palace – Chelsea.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Crystal Palace vs Chelsea?