Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls

Cleveland Cavaliers vs Chicago BullsCleveland CavaliersChicago Bulls

🏀 2024-02-15 – NBA

 

Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls kampsniktitt

Kampen mellom Cleveland Cavaliers og Chicago Bulls som spilles i NBA starter kl. 01:30 GMT den 2024-02-15. Hjemmelaget kommer med 35 seire i de siste 52 spilte kampene, mens Chicago Bulls har en vinnerprosent på 0.481 fra de siste 54 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Cleveland Cavaliers med 2 seire hjemme, mens Chicago Bulls har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Cleveland Cavaliers en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.7 poeng, mens Chicago Bulls har en gjennomsnittlig poengforskjell på -1.1 poeng:

  • Cleveland Cavaliers: 115 gjennomsnittspoeng for, 109.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Chicago Bulls: 111.9 gjennomsnittspoeng for, 113 gjennomsnittspoeng imot

Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Cleveland Cavaliers og Chicago Bulls:

Dato Resultat
2024-01-16 Cleveland Cavaliers 109 – 91 Chicago Bulls
2023-12-24 Chicago Bulls 95 – 109 Cleveland Cavaliers
2023-07-13 Chicago Bulls 83 – 87 Cleveland Cavaliers
2023-02-12 Cleveland Cavaliers 97 – 89 Chicago Bulls

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Cleveland Cavaliers og Chicago Bulls, med gjeldende lagform og plasseringer.

Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Cleveland Cavaliers og Chicago Bulls, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls Spilltips

Vårt tips for kampen Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls, som spilles i NBA den 2024-02-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls Spilltips

Vårt tips for kampen Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls, som spilles i NBA den 2024-02-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Cleveland Cavaliers og Chicago Bulls, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Cleveland Cavaliers vs Chicago Bulls?