Clermont vs Olympique Marseille

Clermont vs Olympique MarseilleClermontOlympique Marseille

⚽ 2024-03-02 – Ligue 1

 

Clermont vs Olympique Marseille Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Clermont vs Olympique Marseille Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Clermont - Olympique Marseille den 2024-03-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Clermont vs Olympique Marseille Spilltips

Våre oddstips for Ligue 1-kampen Clermont - Olympique Marseille den 2024-03-02 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Clermont vs Olympique Marseille?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Clermont og Olympique Marseille, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Clermont vs Olympique Marseille kampsniktitt

Kampen mellom Clermont og Olympique Marseille spilles 2024-03-02. Denne Ligue 1-kampen starter 20:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager P. Gastien har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Olympique Marseille har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Clermont og Olympique Marseille, har Clermont 0 seire hjemme mens Olympique Marseille har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Clermont: n/a
  • for Olympique Marseille: n/a

Clermont vs Olympique Marseille H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Clermont og Olympique Marseille:

Dato Resultat
2023-12-17 Olympique Marseille 2 – 1 Clermont
2023-02-11 Clermont 0 – 2 Olympique Marseille
2022-08-31 Olympique Marseille 1 – 0 Clermont
2022-02-20 Olympique Marseille 0 – 2 Clermont

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Clermont – Olympique Marseille.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Clermont vs Olympique Marseille?